my day in pictures.


  hej mitt vinterland

 

min snygga jävel!!

Snygga detaljer, pistol ring från detailsbyrebfre

Vi lagade god mat 🙂

Hämtade mina semlor som jag beställt från Lindahls. Då tänkte ja på min fina erika & klara. SAKNAR ER!!

Idag har varit en bra dag 🙂 Hunnit med en hel del! Både smyckestillverkning, fotat, beställningar, postat, jobbat osv. Nu ska jag & henk mysa till Patrik 1,5. Det där med att sova tidigt? Det är inte min grejj. Hörs imorrn Godingar 🙂

0

4 reaktioner på “my day in pictures.”

 • Emma skriver:

  Hej! måste först säga att jag älskar din blogg. Läser den varje dag 🙂 jag har en fråga som jag hoppas du kan svara på, jag har sätt att du har haft många olika hårfärger, nu är det så stt jag har brunt hår med lite inslag av det röda och vill bli blond igen till sommaren. Har du några bra tips på hur jag ska göra för att bli ljusare? hur har du gjort ? 🙂 ha det bra, kramar

 • Thessan skriver:

  Du är så söööt !! =)

  Jag blev jätte sugen på semla när jag såg den bilden..

  (jag läser din blogg varje dag, är jävligt dålig på att kommentera bara hihi =))

 • Sara skriver:

  Vilken mysig dag ni verkar ha haft! :):)

 • Sen du träffade din karl tycker jag att det rikgit lyser om dig, man märker skillnad på dih är i bloggen också :)! Himla kuuul :D!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.