your question, my answer


– Var köper du alla dina saker till smycken? Allt material?

Svar: Jag har valt att inte berätta det, samtidigt känns det fel att inte säga, för känner mig taskig. Får typ dåligt samvete, Men samtidigt så känns det tråkigt att alla vet var exakt man köper allting ifrån osv. Jag menar då kommer snart alla köpa in prylar och mecka egna smycken vilket är lite tråkigt tycker jag. Men jag kan ge er ett tips, och det är att kika på Panduro, det är lite dyrare men dom har himla mycket saker. Jag hoppas att ni förstår mig också? Det är mämligen så otroligt många som kopierar och så. Och jag kan med erkänna att jag gjort mina smycken likt andras, men vissa saker skapar jag ju för det är en trend, jag menar vem skapar inte smycken med fjädrar eller kors nu? Men jag känner även att jag har hittat min grejj och kör killsmycken, vilket jag kommit mycket långt på, det är inte många som gör det. Ska även börja skapa lite annurlunda och verkligen utstickade smycken till tjejer med. Som sagt hoppas ni förstår mig!? Och förstår hur jag tänker? 🙂 Menar absolut inget illa.

0

12 reaktioner på “your question, my answer”

 • holykirch.se skriver:

  tycker inte heller du ska skriva ut vart du köper ditt material!

 • mikaela skriver:

  lite tråkigt att du inte skriver ut det, visst jag förstår dig. men du borde ändå tänka det som positivt, eftersom att folk kanske inspireras av dig i alla fall jag & det är ju egentligen en bra sak. visst jag har beställt nu ifrån en hel del olika sidor, det enda jag vill hitta mer av är material till ringar. änglavingen är slut på många ställen och det finns iprincip ingen vinge som inte har en ögla på sig och som ska egentligen användas som berlock. ville nästan endast veta var du fått tag på den, men jag får testa mig fram i så fall eftersom du inte vill berätta. tror nästan dock jag vet hur du gör 😉

 • Hanna skriver:

  Håller med ovanstående kommentar. Se det som något positivt istället, folk inspireras av dig och vill själva vara kreativa, vilket är hur bra som helst!

  Tror du att du kommer få färre kunder om du säger vart du handlar materialet? För min del var det mer så att jag ville kolla upp företaget som du köper in materialet från, för att vara säker på att det är ett "bra" företag, som ger sina anställda bra löner osv. Jag vill jättegärna köpa smycken av dig, men samtidigt vill jag veta att jag använder "bra" produkter om du förstår vad jag menar 🙂

 • Jenny skriver:

  Tycker du gör rätt i att inte berätta! Håll det för dig själv:-) Du är grym!

 • Ja gillar just Dina smycken, så varför säga vart du köper sakerna. Kör din grej tjejen! Älskar killsmyckena! 🙂 (och tjej med för den delen)

 • Amalia skriver:

  Hel rätt becca! det handlar ju om konkurens.. klart du inte vill att nån annan ska konkurera ut dig!! Man ska aldrig avslöja sina källor 😉 duktig du är gumman!

 • Becca skriver:

  SV: Tack Amalia 🙂 vad glad jag blir! men det är inte riktigt alla som ser det så! Men Tack för förståelse, det betyder 🙂

 • mikaela skriver:

  konkurera ut dig? skoja ni eller.. du är ju inte direkt någon stor igenkänd designer. förstår inte varför du inte tar det positivt istället för att försöka framstå som så hemlig. du lär ju inte tappa en massa kunder pga det, men däremot kanske läsare. tycker faktiskt det är riktigt löjligt, dock för min skull behöver du inte berätta för jag har redan hittat det jag letade efter, men för andra som tar efter dig och som sagt INSPIRERAS av dig! 😉

 • becca skriver:

  SV: Men så är det, de tycker jag med!! Självklart tyker jag att de är jättekul att folk inspireras av mig! Absolut. Det är självkart positivt och de ser jag som positivt. Men det finns samtidigt många som bara vill kopiera, och förstöra för en. menar absolut inte dig, men det finns många sånna. Därför väljer jag att inte bertta var. Men om de är något särskilt du vill beställa? Hoppas du förstår hur ja menar. 🙂

 • becca skriver:

  Plus att allt köper jag inte in, jag tillverkar mycket från gamla smycken, eller prylar jag hittar hemma 🙂

 • EmelieCatrine skriver:

  DET ÄR KLART ATT DU INTE SKA AVSLÖJA VART DU KÖPER IN GREJERNA!! =) Det ska ju gå bra för dig goding! Pusskram

 • Tessan skriver:

  http://mmsi.blogg.se/
  det vet väll alla att om man driver ett företag så berättar man ju självklart inte vart man köper in matreal osv. verkar som någon är lite avis. HA!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.