Snyggt och praktiskt.

En snygg och väldigt praktisk väska. Finns på H&M kostar endast 49:50. Jag har den beigha, jag tycker dom är grymt bra. Jag brukar faktiskt ha de som väska på krogen, är perfekt för bankkort,leg och telefonen.

0

3 reaktioner på “Snyggt och praktiskt.”

  • holykirch.se skriver:

    baaaall! dock synd att de inte finns i silverfärgade kedjor ;(

  • mikaela skriver:

    sv Becca; jo visserligen så förstår jag dig, men det är någonting som jag inte håller med dig om. för varför egentligen vara rädd för att fler folk börjar göra egna smycken det är ju bara kul, i alla fall enligt mig. men om vi säger så här då, jag förstår att du inte vill ge ut dina exakta sidor som du beställer från, det enda jag skulle behöva mer av är änglavingar till ringar, & även stora silverkors, som det du tävlade ut precis. om du vet några andra sidor som har såna kan du väl tipsa om dom i så fall så behöver du ju inte behöva gå ut med varifrån du beställer!? 🙂

  • Lillis skriver:

    jag har också den beiga!! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.