more for boys

Massvis med nyheter på killfronten.

Så check it out boys and girls. Jag måste säga tack för alla era fina ord, ni gör min dag!! och så måste jag säga, fan vad roligt jag tycker detta är, jag brinner verkligen för det här. Jag sitter timmar efter timmar, nätter efter nätter. SHIT vad detta är roligt haha. SÅ kul att se killarnas uppskattning! Tack fina ni.

Kolla in detailsbyrebfre.blogg.se för alla smycken 🙂

0

5 reaktioner på “more for boys”

 • Anonym skriver:

  hur gör du smyckena?? 🙂

 • mikaela skriver:

  hej 🙂
  jag är riktigt sugen på att börja designa egna smycken, allt ser så himla enkelt och roligt ut efter att man kollat och läst om dina smycken. men jag undrar var ifrån du beställer allt tillbehör för att kunna göra dina smycken, vore tacksam för svar 🙂 Kram

 • Anonym skriver:

  så du smider alltså korsen och ringarna och allt själv? går du i silversmide?

 • Anonym skriver:

  som troligen alla andra smyckesblockar gör? köper in delar från olika smycessidor och sätter iihop dom?

 • Fredrik skriver:

  Riktigt fina, sitter och funderar på om man kanske skulle beställa hem några. Men finns verkligen alla smycken med på detailsbyrebfre.blogg.se?
  Några av dem senaste smyckena som jag sett på den här bloggen finns inte i den senare bloggen? För jag vill ju inte gå miste om något snyggt, det är så jag menar! 🙂

  Uppskattar svar på mailen!

  Ha en bra dag!
  /Fredrik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *