ANK.

Nytillverkat halsband – Detailsbyrebfre.blogg.se

Nu finns det ännu mer på killfronten, håller nu även på med lite armband, och mera halsband. Ska försöka få hem lite ringar också, både till tjejer & killar. Tack för all respons jag får, blir superglad!! 🙂

SOm sagt vill ni göra en beställning gå då först in på detailsbyrebfre.blogg.se 
och sen maila mig på [email protected] med ditt namn, artikelnr och namn på varan, samt din adress och antalet. 

Det är alltid gratis frakt hos mig 🙂  

0

1 reaktion på “ANK.”

  • sofia skriver:

    Helt GRYMMA smycken!! Brukar själv sitta och pyssla med smycken. Älskar det, men har en fråga.. var får du tag på dina fjädrar ?! Jag har letat lite och hittat några ställen men vet inte om dom är bra. Så jag undrar var du hittar dina delar ? 😀
    Jätte tacksam för svar för jag letar snart ihjäl mig ! 😀 haha
    grym blogg dessutom!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *