Glitter och glamour

Godmorgon mina härliga läsare! Hoppas ni sovit gott? Tänk idag är sista dagen år 2010, sjukt! Tiden går så grymt fort. Jag tycker det har varit ett väldigt bra och händelserikt år. Nya jobb, Nya vänner, Studenten, Underbara resor, Onzda, Pojkvän, bloggen har blivit större, Smyckestillverkningen osv. Tänkte att jag skulle sumera året sen. Alltid kul att se 🙂

Nu måste jag dra mig till jobbet, börjar nämligen 11.00-15-15. Se hur många som är på stan en nyårsafton 😉
Jag hann inte fota kvällens outfit, men här har ni iaf bilder på det jag ska ha på mig.Till detta kör jag ttunna strumpbyor, och en riktig sotning, och lockigt hår. Vad tror ni om detta? Hur ser ni ut ikväll?

Kvällen ska spenderas ute på Fridströms land, en tradition de kört nu i fyra år.  Detta år blev även jag Klara, Sebbe & Henke bjudna. Nu är vi ca 20 st. Det ska bli så himla kul 🙂 tror det kommer bli grymt. tre rätters middag, bastu, vin, fina vänner, charader, fyrverkerier, kan de bli bättre? GRYMT TAGGAD!

0

4 reaktioner på “Glitter och glamour”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *