världens mysigaste.

Tröja – Bikbok, Strumpisar – H&M, Skor – Nelly, Halsband – Henki, Örhänge – rebfre.se

För ett tag sen så fick jag med mig denna tröja hem. Det är nog det bästa köpet, den är så förbaskat mysig, och så tycker jag verkligen att den är jättefin också. Den passar både till vardag och till fest. Den är enkel, samtidigt som den sticker ut. Den är så skön att man vill bosätta sig i den förevigt.

påtal om världens mysigaste, så ska jag åka till min babe som också är världens mysigaste 🙂 ! Blir att sova där ikväll, och imorrn blir det jobb på Ur&penn i stan 13.oo-19.15. Vi hörs imorrn finigar!

0

6 reaktioner på “världens mysigaste.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.