Mina julklappar.

Dessa underbara julklappar fick jag i år. 

Nikon D3100, Stativ till kameran, Kameraväska + fotobok, minneskort  8 gb till kameran, smycken att göra nya smycken av, spelet med andra ord, klänning, blus, skor, solglasögon till resan, all in one glas till drinkar, eller efterätter, och grillbestick. Paljettkkavaj, och ipadskydd. Tack så jättemycket finisar!

Idag är jag ledig för en gångs skull, och tänkte faktiskt mecka ihop lite smycken, samt leka lite med min nya kamera. Ge sig ut och ta lite fina vinter bilder? samt fota dagens 🙂 Då kan jag inviga mitt nya stativ.

0

2 reaktioner på “Mina julklappar.”

 • Bea skriver:

  glasen <3 skit fina 🙂

 • CAROLINA skriver:

  vilka fina julklappar!
  haha lite festligt att vi fick exakt samma kamera
  OCH exakt samma kameraväska ;d

  måste även säga att jag tycker väldigt mycket om dina smycken. Är lite intresserad av örhängena med den vita fjädern, dock skulle jag då bara vilja ha ett. kostar ett 50 kr? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *