att skapa

Jag har jobbat vädigt vädligt mycket nu. Så jag har känt mig lite stressad, för det har varit så mycket på jobbet, vi har kanske haft 100 tals klockor som ska kortas, som folk fått i julklapp. Plus att de har varit kö ut till Lindahls. Men samtidigt är det roligt, man lär sig så himla mycket 🙂 Men det finns därför inte mycket tid till annat, så som träffa nära&kära, bloggen, osv. Nu har jag kört långa pass med, och eftersom de är så intensivt är man helt slut när man kommer hem. Men imorrn är jag ledig, min enda dag på hela veckan. Får se om jag får vara ledig 😉

Men ikväll har jag faktiskt pysslat och knåpat ihop lite smycken. Det får mig faktiskt att koppla av, fast jag jobbar. Jag kan sitta i flera flera timmar, men det gör mig inget. Tycker bara det är så förbaskat roligt! 🙂 Titta i inlägget nedan, så har ni en hel del jag gjort. Titta in på kategorin egengjordasmycken. Där hittar ni alla jag gjort. 

0

1 reaktion på “att skapa”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *