världens bästa julafton.

min mysiga julaftonsoutfit – stor lurvig vinröd tröja – monki, strumpisar – h&m, halsband – JUKLAPP från Klarus. Som förövrigt är sjukt fint, jag blev helt kääär. helt i min smak. Sen svarta luvriga strumpor. Ikväll blir de röd sammetsklänning med svart kavaj.

Jag har haft den mysigaste och härligaste julaftonsmorgonen på länge, vakna upp med min finaste. Gick upp och åt julfrukost med familjen. Tomtegröt med socker och kanel & knäcke med skinka och så tända ljus. myyyyyyyys.
Sen så gav jag och henk våra julklappar till varandra, ni anar inte vad jag fått?! Jag är så jäkla glad 🙂 DU ÄR SÅ BÄST!!!! 🙂 Jag visar sen, om ni får chansa? vad tror ni då? Nu ska jag fortsätat fia det sista med julbaket, och julstäda lite här hemma innan släkten kommer. Vi ska vara hemma hos oss i huset, fasen så mysigt. Henke åkte nyss och fira jul med hans familj, sen så kommer han tillbaka till kvällen.

i’m so fucking in love.

GOD JUL BÄSTA LÄSARE!! HA EN UNDERBAR JULAFTON! 🙂 / ER REBECCA.

0

4 reaktioner på “världens bästa julafton.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.