you give me butterflies.

Åh jag vill vara fräsch och brun.  Hade just komit hem från Turkiet här tror jag. Men ska väl inte klaga, för om mindre än två månader befinner jag mig i Filippinerna, och där efter blir det Thailand osv. Herregud vad jag längtar, så himla underbart 🙂 jag har nog inte förstått? Att jag snart kommer befinna mig på  andra sidan jordklotet. Kommer dock vara galet jobbigt att lämna min babe hemma. Men det klarar vi 🙂 Man ska tänka positivt, och ta allt som de kommet. Glöm aldrig, du blir vad du tänker. mycket kloka ord.

NU: ska jag se ikapp julkalendern, har ni sett den? Den är helt galet bra. GODNATT SNYGGON.

0

4 reaktioner på “you give me butterflies.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.