all the crazy shit i did tonight, those would be the best memories

spetsbustier, med ett par enkla byxor till en rockig fransjacka och röda läppar! PARTY.

Jacka, Bustier & stelt brett armand – H&M, Byxor – Monki, Skor – nelly.

Jag hade sjukt roligt igår, jag och mina tjejor slog klackarnai taket. Först bara vi tjejer, drack vin och dansade som aldrig förr. Sen blev det förfest hos Jacke och sen vidare till älskade HUGO. VILKEN KVÄLL! Sjukt kul. SÅ TACK för igår allihopa 🙂 mycket bra kväll. Idag har jag jobbat på ur&penn 12.30-16.15. Nu börjas det, julrushen, veckan kommer vara hemsk, haha men det är kul! Ikväll blir det mys med henk, ska dra mig tilll han snart. HÖRS IMORRN 🙂

0

2 reaktioner på “all the crazy shit i did tonight, those would be the best memories”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.