spring jacket.


Hej Finingar! idag tog jag mig en riktig sovmorgon, jag är ledig idag! Så himla skönt 🙂 Ni vet jag vann ju Elin Klings tävling som hon hade med Ellos, jag vann ju dels en IPAD, smink från make up store, och neccesär, och även ett presentkort på 500 kr på Ellos. Jag har inte direkt hittat något, men sen kikade jag in idag. Hittade denna fina jacka, en beighe skinnjacka med ruggigt snygga detaljer. Den påminner lite om Acnes variant, iaf med ärmarna. Så det blev att handla den för presentkortet, jag tror den kan bli riktigt snygg i vår. Det var en vårnyhet2011 också, den är inte ens med i katalogen än. NAAAAAAAAJS!

Vad tycker ni om denna jacka? Tycker ni den var fin? Gjorde jag ett bra val?

0

4 reaktioner på “spring jacket.”

 • Wiwi skriver:

  jasså?? hur mycket kostar det då?? kram!

 • Karin Lundin skriver:

  åhh det är jättesvårt har ingen koll på sony alls så kan inte utala mig om den kameran, själv skulle jag ha sattsat på Nikon eller canon. dom tre kamrerna som jag tycker du ska kolla på är Nikon d3100 canon 500D & canon 1000d, dom ligger runt 5000 med objektiv 1000d är lite billigare runt 4000. Jag tror också att mediamarkt säljer ut samma kamera som jag har för sjukt bra pris Nikon D90, tror den låg på 6900 eller nått:) lycka till!:) fråga om det är något mer du undrar över.

 • Karin Lundin skriver:

  Oj ja det verkar som ett sjukt bra pris med väska och allt! det skulle jag sattsa på:) förmodligen har dom den kampanjen till jul men det kan ju ta slut med. kolla med dom 🙂

 • carolina skriver:

  Den är sjukt fin och jag ska införskaffa den grå efter jul då julpengarna rullar in:P
  Såg även ett dussin andra fina plagg och skor och ellos katalogen har inte ens kommit ut än! Det ser snyggt ut i år!:D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *