Paketinslagningstips.

jag hittade lite fina saker till finare paketinslagning. Rött fint glansigt snöre, fina juletiketter, och så en snörestrimlare, ni vet så att man strimlar snöret sådär fint. Allt detta kommer ifrån Lagerhaus, där hittar ni grymt fina saker till paketinslagning, snören, etiketter, papper, och andra bra tillbehör.

här kommer lite bilder på lite olika paketinslag och lite tips.

Tips: För det första, mät det du ska slå in, om du t.ex. ska slå in en kartong lägg den på pappret och se ungefär och ta lite extra så att de räcker, så man slipper få sådär överdrivet mycket, för då blir det så mycket svårare att slå in. 

Sen så vik alltid in kanten, där du tejpar ihop. Så du får en snygg och fin kant. Sen att du trycker till och viker ordentligt när du viker hörnen, så att de sitter exakt, och inte blir knöggligt. LYCKATILL 🙂

Jag tycker det är fint att ta snöret diagonalt. samt att använda sig av två olika röda, här en matt och en blank.

Så kan man även välja att bara ta snöret i mitten av paketet, och dra det två ggr, så det blir två ränder som ovan.

Mycket krull, snåla inte på snöret. Mycket snöre och krull ska det vara 😉 också ett tips, ta mycket snöre blir mycket finare.

Blanda snören, som här vitt & rött blir himla effektfullt och snyggt tillsammans. Här har jag också använt mig av snörestrimlaren, och blandat krulligt med rakt.

en enklare variant, ett finare papper, men med en enklare och finare snöre. Detta är ett silverband jag hitatde hemma, som jag bara gjorde en rosett med. enkelt men fint.

Sådär där har ni lite tips, och lycka till med er paketinslagning 😉 KOMMER MERA! HÅLL UTKIK!

Uppskattar ni sånt här?

0

2 reaktioner på “Paketinslagningstips.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *