never have i ever wanted someone as bad as i want you.

Dagens.

Skinnleggins – Lindex, Tröja med skinndetaljer – Lindex, väst med huva – Monki, Halsband – snott av mammi, Klocka -ur&penn, armband – MQ, ring – scorett, cocoo

Hej Snyggon! Jag kom hem ganska nyligen, har varit och jobbat på ur&penn i stan. Jag stängde idag, och i helgen var jag i Linköping och jobbade, det gick mycket bra och var väldigt lärorikt. Men nu är jag helt slut nästan jobbat varje dag i två veckor i streck. Nu sitter jag och ser på Svenska hjältar. Vilken underbar gala, det måste vara det finaste priset man kan få.

Föresten så had jag blivit länkad, av Oliva Eriksson! Tack söta du.

Olivia på bubbleroom länkade hit, du e ju grym! Har läst igenom vartenda inlägg du har gjort o ja e fast! 😀

– Tack! det är det här som gör att jag är så galet motiverad till att blogga! NI är bäst! & välkomna hit alla nya läsare 🙂

0

1 reaktion på “never have i ever wanted someone as bad as i want you.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *