HJÄLP MIG!!


Jag ska nog önska mig en Systemkamera i julklapp 🙂 och tänke kolla med er, vad man ska ha? vilken som är bäst? Det är ju massor där ute som har systemkamera. HUR BRA ÄR DIN? vad är det för märke? och vad kostar den? Snälla hjälp mig! 🙂 vad man ska tänka på osv. HJÄÄLP!

0

16 reaktioner på “HJÄLP MIG!!”

 • Isabelle skriver:

  Jag har en nikon D3000, jättebra och väldigt enkel nybörjar kamera. Jag är hur nöjd som helst. När jag köpte den kostade den 4400. 🙂

 • idis mohede skriver:

  ja har en nikon d3000.. tar otroligt fina bilder utan att man behöver vara expert på vinklar ljus osv osv. men har ändå otroligt många funktioner. fick den i somras på min födelsedag och kan säga att fortfarande kan jag inte allt 🙂 så det är kul!

 • Moa skriver:

  Jag har en Canon eos 1000D och den är jättebra, en nybörjarkamera til 100%! Den är lätt att lära sig, tror canon över lag är lättast! Min kostade runt 4000kr.

 • Anna skriver:

  Det de andra har skrivit stämmer väldigt bra! Man behöver en "nybörjarkamera" som är enkel att använda så du kan lära dig alla manuella inställningar. Nikon är att föreslå då de klart är bäst på stillbilder. Om du hellre vill filma så ska du i så fall välja en Canon.
  Nikon D3100 som är den nya förbättrade versionen av D3000 är att rekommendera. Med den får du mest för pengarna!
  MEN! Önska dig BARA kamerahuset utan något medföljande objektiv om detta går. För det vanliga objektivet som man brukar få med, 18-55 mm, är värdelöst.
  Mejla gärna om det är något du undrar eller om du vill veta vilka objektiv som är bra. Hoppas du får en trevlig jul!

 • Karin Lundin skriver:

  Om jag var du skulle jag önska mig en Nikon D3100(en uppdatering från nikon 3000), hört att den ska vara enormt bra och perfekt som nybörjarkamera dessutom ska den vara grym på att filma:) kolla in cyberphoto.se dom har massor och deras kundtjänst är hur bra som helst bara ringa och fråga vad du vill:) ska du välja något kitobjektiv så välj 18-105 det funkar bra som ett allround objektiv, men vill du fota mycket porträtt och liknande kan du köpa 50 f1.4 som är ett jättebra porträttobjektiv men det kan du inte zooma med, utan är ett fast obejktiv:) Lycka till med valet:) Kram

 • Fia skriver:

  Jag är väldigt nöjd med min Nikon D80 🙂

 • tess skriver:

  har en nikon D300 som ja älskar. dock inget för nybörjare. men nikon d3000 är en skaplig kamera till bra pris! annars D3100 D40 D60, bra Nikon kamror att rekomendera!

 • Louise skriver:

  Har ett kanonerbjudande på min nikon d60 som jag ska sälja. har varit supernöjd med den, men har nu valt att byta upp mig. Detta är verkligen en superbra nybörjarkamera, jag har lärt mig enormt mycket av den. Kika in vad det är jag ska sälja i detta inlägg: http://louisek.webblogg.se/2010/november/mamma-till-canon.html#comment

 • hilda skriver:

  Jag har en Canon 550D och den är perfekt. Den borde du önska dig 🙂 Kostar runt 7000 !

 • p skriver:

  Jag hade köpt en canon powershoot g12. Mycket enklare att ta med sig än en systemkamera med objektviv men med samma möjligheter för manuella inställningar.

  Systemkameran blir först värd om du använder olika objektiv.

 • Becca skriver:

  Sv: jo jag har med tittat på den, men jag känner att jag vill ha en stööre tror ja, som jag kan byta objektiv på osv. 🙂 annars verkar den rirkigt grym.

 • Louise K skriver:

  SV: För kamera och standardobjektivet 4000kr, då skickar jag med ett minneskort och en liten kameraväska som passar till de sakerna, du kan även få mina macrolinser då jag inte har något objektiv de passar till =) Ett bra pris för fina och hela saker =)

 • sara skriver:

  Fin blogg ((: tummen upp 😀

 • Anonym skriver:

  nikon D60 är grymt bra !

 • Anonym skriver:

  JAg måste nog säga att min sony som du har på bilden är otroligt bra och du skulle bli otrloigt nöjd om du köpte den och den är inte så speciellt dyr heller. mång har nog inte bågat prova den för att flesta faller för nicon och canon grupptrycket men sony är verkligen en sjukt bra kamera och ångrar inte att jag köpte den, skulle varmt rekommendera den 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *