kärlekens tunga.

hur bra är inte den här versionen? PETRA är ju så jävla grym! Oj så jag fått upp ögonen för henne, hon är galet snygg och sjunger som en gud. Så har hon riktigt härligt scenspråk och verkar vara en riktigt härlig prick. Jag diggar henne asså. Vad tycker ni? Jag måste ju säga att hon har lyckats bäst med att göra om låtarna. Kolla bara mikrofonkåt, vilken jäkla hit det blev!

Idag har jag jobbat i Linköping på Ur&penn i city. HERREGUD säger jag bara, vad vi hade mycket att göra idag. Vi gick på högvarv jag & Frida. Lunch vad är det liksom? haha. Det är de där som kallas julrush. Vi hade fullt upp sen jag började tills jag sluta. Det var smockat i butiken hela dagen. Men det är roligt, man lär sig mycket. Det är så jag ser det 🙂 att jag lär mig något nytt hela tiden, och får mera erfarenhet.Nu kan jag både citybutiken i stan, i hageby och butiken i linköping. GOOD! När jag slutade sprang jag som en tok genom linköping för att hinna med mitt tåg 16.28 självklart så missar jag det med 30 sek och ser det fint rulla iväg. KUUUUUUUUUUUL! Blev en tripp på ikanohuset då istället, kom hem med finfina galgar till min klädhängare.

FREDRIKA 🙂 kolla din mail, har svarat på det du maila. Var jag länkad igår? hade typ 200 unika besökare mer än vanligt? WIERDO.

0

1 reaktion på “kärlekens tunga.”

  • Joanna skriver:

    Olivia på bubbleroom länkade hit, du e ju grym! Har läst igenom vartenda inlägg du har gjort o ja e fast! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *