my feelings right now.

Hej Godingar!

Imorse var jag hos läkaren, tog mina sista prover. Sen åkte jag till Mormor kom dit efter, åt god frukost och sov litegranna var så himla trött. Sen vid 12 var det dags för jobb, jag har jobbat på ur&penn i hageby idag. jag jobbade till 8 och stängde. Ganska lugn dag, men jag mådde så dåligt så sista timmarna var riktigt jobbiga.

Som sagt jag mår precis som bilden ovan. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! så känns det, panik och så har jag migrän nu, huvudet känns som om det sprängs när som, och så känner jag mig febrig och usch ;( orkar inte med det här längre. Läkaren ringde förut och medela att jag inte har diabetes 🙂 YES! vilken lättnad, de har ju misstänkt diabetes på mig länge. Men nu kan jag utesluta det, Gluten räcker tack.

Så tyvärr blir det ingen mera bloggning ikväll. Måste vila och sova. BAJS!!!

Men om ja mår bättre imorrn, tänkte jag lägga in julkategorin. Där jag precis som förra året, tänkte dela av mig en massor juklapps-tips till både henne, honom, pojkvännen/flickvännen och mamma/pappa&syskon you name it. Samt lägga in lite andra julsaker, så som paketinslagningstips, jullåtar, julgodisrecpet.  VAD TROR NI OM DET? 🙂 Som sagt jag älskar ju julen, så denna kategori kan nog uppdateras flitigt.

NU : SOFFAN!!!

0

3 reaktioner på “my feelings right now.”

 • Anonym skriver:

  vad äter du istället för glutenprodukter? Och om du får i dig gluten, hur reagerar din kropp, mage etc?

  Jag får väldigt ont då jag äter mat med gluten i, men det visar sig dock inte på prover:S

 • linnni. skriver:

  Älskling 🙁 jag är lite orolig.. du får inte slita som du gör samtidigt som du mår så dåligt.. nu har du haft de här i kroppen alldeles för länge!! Jag gick ju en hel sommar och hade borelia.. sen när jag var så sjuk så jag va svag o smal som en pinne kom läkarna på va det var.. bäst att dom hittar felet nu. vila o kryamin bästa! Jag älskar dig!

 • Wiwi skriver:

  jag har också migrän, men fått medicin som hjälper emot det… men det är jobbigt när man får attackerna o innan tabletten börjar verka…

  krya på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *