att säga hejdå.

 

att säga hejdå och ta farväl är det värsta jag vet, det är något som skrämmer mig något så fruktansvärt. Jag gillar det verkligen inte, men det är väl för mina erfarenheter av det också! Men usch så jobbigt jag tycker det är. Idag sa jag hejdå till världens finaste vän, som lämnar mig för andra sidan jordklotet. Min älskade Erika ♥ hon ringde mig förra veckan och sa att det var något hon måste berätta, men hon ville helst ta det i verkligheten men sen kom saker i vägen, och jag tvinga henne att ta det på telefon. Sen sa hon det, jag ska flytta, jag tänkte direkt stockholm. Sen sa hon, becca jag ska flytta till Thailand, jag flyttar nästa vecka. jag bara skrek. VAAAAAAAAAA? jag förstod ingenting, och jag förstår fortfarande inte. Att min erika ska lämna mig, och befinna sig på andra sidan jordklotet, vi har varit grannar i princip hela tiden sen vi lärde känna varandra. Jag har kunnat sprungit tll dig när som. Nu kan jag inte det :/När du kramade mig hårt idag, så insåg jag verkligen och då kom alla tårarna. FY så jobbigt. Har inte velat inse att du ska lämna mig .. Men jag vet också att det här kommer du klara galant, det här är du så värd. en sån här chans får man kanske bara en gång, och det är bara att ta den. Du är så jävla grym, och jag är riktigt stolt över dig! och jag tvivlar inte ett dugg på dig där borta. Du kommer klara det galant. 🙂 ROCKA LOSS I THAILAND, och visa vad du går för. Men framför allt ta hand om dig fina du ♥ det måste du lova mig.

Du klarar detta, tänk att alla vi här hemma finns alltid här. och jag står dig precis lika nära, och du betyder lika mycket och jag älskar dig lika mycket fast att du befinner dig på andra sidan jorden. Det gör ingen skillnad. 🙂 LYCKA TILL bästa du!

0

9 reaktioner på “att säga hejdå.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *