jag är kär i mina skor.

Leopardpäls  – Bikbok, halsduk – Gina, Skor – nelly, Skjorta -mammasgraderob, skinnbyxor – Zara, ringar – tiamo, hoof store, tradera, glitter.

jag gillar verkligen beighe & rött tillsammans. fin kombo.

Hej Finingar! Tror ni inte att idag när jag tar med kameran, och skulle knäppa lite fina outfitbilder ute, så dör kamerahelvetet. Så de fick bli iphone bilder idag med, dock lite bättre. Förlåt, men imorgon då jäklar! Hoppas att ni haft en bra dag? Idaghar jobbat på Lindex, har varit mycket att göra, men jag hann men en hel del idag, bytt om skyltdocka, ändrat kampanjbord, och mycket mer. GOOD!

jag måste säga att jag är kär i mina nya skor, de beigha och de svarta. SÅ jävla snygga, och så är dom riktigt bekväma, de är 14 cm men det känns nästan som att gå på låga. LOVELY.

0

6 reaktioner på “jag är kär i mina skor.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *