färgglad julgran i år?

Bild här.

Som ni märkt så älskar jag julen, det är helt klart den bästa högtiden. Jag älskar allt som har med julen att göra, det är så himla mysigt. Under denna period förvandlas jag till en liten julnisse, pyntar&styr, lyssnar på julmusik dagarna ut, julbakar, slår in paket. Jag älskar det verkligen, jag är så glad att jag befinner mig i Sverige under jul. För det är exakt så den ska firas, hemma i sverige i kylan med en massa med snö, och med släkt & vänner, god mat, julgran, julbak och allt som hör till. Jag har varit utomlands två ggr på julafton. Visst att ag älskar att åka utomlands, men vill inte vara där över julen. Då längtar jag hem så mycket, kan åka dagen efter eller så. Men julafton vill jag fira i Sverige 🙂 Håller ni inte med mig?

och så julgran måste man ju ha, jag är allt lite sugen på att köpa en och ha i rummet 🙂 Jag är lite sugen på den vita ovan, den är riktigt fin, ser ut som den är heltäckt med snö. För dig som gillar färg, varför inte ha en rosa? De finns att köpa på Rusta.

0

1 reaktion på “färgglad julgran i år?”

  • eemma skriver:

    sv: auw taaack snygga du.
    guuud vad kul med filippinerna. galet avis. blir nog en kanonresa kan jag tänka mig, jag vill också till värmen nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.