om 74 dagar, eller 11 veckor eller 2 mån och 11 dagar är jag i paradiset.


Filippinerna (palawan)


NU SLÄPPER JAG BOMBEN! the next one. Det är något jag inte nämnt så mycket här i bloggen, men som ni märkt så älskar ju jag att resa. Det är bland det bästa jag vet, att resa, att komma bort, upptäcka, leva livet och bara va. Det är precis det jag ska göra också. Nu är det bokat och klart. Den 17:e februari går flyget mot varmare breddgrader. Vi åker nämligen till Filippinerna då, hur häftigt låter det inte? SÅ JÄKLA NICE! Det verkar vara ett riktigt paradis, lite mer orört, och nästan hälften så billigt som thailand, sen har de 7107 öar. Det finns grymt mycket att se och göra tydligen.

Tanken är att vara borta några månader, vi startar med Filipppinerna, sen blir det Thailand och förhoppningvis Bali och Laos. Detta är vad jag alltid drömt om, och det ska bli galet kul 🙂 Bara resa runt, sola, bada, upptäcka, snorkla, dyka, äta god mat, shoppa, bo på schletna guesthouse, träffa massa nytt folk, och bli bruuuuuuunis. FAN SÅ GÖTT! Slippa allt denna snö, rusk, mörker, kyla och befinna mig på andra sidan jordklotet, och komma hem när det börjar bli vår igen. PERFEKT!
 
Är det något ni undrar? Så är det bara att fråga på?

EN FRÅGA TILL ER DÄR UTE, ÄR DET NÅGON SOM VARIT I FILIPPINERNA? 🙂 och kan berätta lite om det, hur det är? priser? shopping? öar? folket? sevärdigheter? you name it. TELL ME

0

18 reaktioner på “om 74 dagar, eller 11 veckor eller 2 mån och 11 dagar är jag i paradiset.”

 • SARA skriver:

  Aaa jag undrar hur fan du hur råd med allt? 😛 helt ärligt! du jobbar ju inte direkt på ngt bra ställe o shoppar hela tiden? 😛 du får de mesta eller?

 • linni skriver:

  JAG LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR!!!!! <3

 • Anonym skriver:

  vem åker du med och hur länge?

 • becca skriver:

  SV till Sara: För det första, så handlar det om att vara ekonomisk. På senaste eftersom jag jobbar så mycket så har jag både kunnat shoppa och spara. För det andra? vadå inget bra ställe? Jag jobbar i en smyckes&klock butik och i en klädbutik. Nästan heltid och de är jävligt bra OB. 🙂 Så vad är de för dåligt med det? nej jag får inte de mesta, får rent ut sagt inget. Jag köper, och sparar allt SJÄLV!!

 • Johanna skriver:

  hur gör du med dina jobb då? säger du upp dig?

 • becca skriver:

  Sv: till anonym. Jag startar med Linnéa, min kompis från Göteborg, som jag reste med sist i Thailand. Sen ska vi möta upp klara, och dom. och de är typ 5 stycken. Så vi är typ kring 7 stycken som kommer resa runt 🙂 hur länge? det vet jag inte ännu, det beror lite på. Men iaf minst 2 månader blir jag borta.

 • Becca skriver:

  SV till Johanna: Eftersom jag är extra, och inte har just de avtalen så gör jag inte det. Båda mina jobb vet att jag ska iväg, jag hoppas att jag kan komma tillbaka när jag kommer hem 🙂 Vilket jag tror. Men är ett tag dit, så tar det då. Man vet aldrig vad som händer, men som sagt jag säger inte upp mig! 🙂

 • EmelieCatrine skriver:

  Behöver dom personal medans du är borta? 😉 HAHA. Får man fråga hur mycket det kostar att göra en sån resa, på ett ungefär? I runda slängar liksom?

  SVAR PÅ DIN KOMMENTAR OCKSÅ =)

  Hehe, nej har ingen pojkvän. Det är tomt på den fronten… Vad kul att du trivs på jobbet, önskar jag också gjorde det. Är ju tyvärr kvar som vikarie på dagis och jag är så jävla trött på det nu. Vill vill vill verkligen INTE va kvar, men vad fan ska man göra när det inte finns några andra jobb?! Jag är så himla feg och blyg så vågar inte lämna i butiker, dom får säkert 100 CV om dagen också så…känns meningslöst. Det är ju tyvärr kontakter det bygger på =/ Kram!

 • Nathalie skriver:

  Nae lägg av vad härligt! vad går en sån resa på tyå? med tanke på att det är billigt på alla dom ställena?

  Nae har inte lagt upp en bild på klänningen än, tänkte göra det på julafton då jag har den på mig:) Kram

 • sarah skriver:

  haha. en annan fick ju ett brev hem när jag & elin åkte på våran resa att jag var avskedad! mamma ringde när vi låg på stranden i thailand och berättade, och tydligen hade min chef fyllt i lappen när jag fortfarande var hemma. jag typ OJ!! men det löste sig när jag kom hem, men man vet aldrig vad chefer tar sig till 😉
  gud så UNDERBART ni kommer ha det, ångrar inte en sekund att jag och elin åkte. trotts att det var jobbigt as hell att lämna conny. hur känner henki över att du ska åka då?
  KRAM

 • Wiwi skriver:

  shiiiiiiiiiit så underbart!!!!
  guuu va härligt du kommer ha det!
  bara dra ett par månader… åååå avis…
  o alla grejjer du kommer köpa… meeeeer avis!!!

 • Sara skriver:

  Grymt kul! Du måste berätta sen hur Filippinerna var 😀

 • IDA skriver:

  Blir det backpack? vilka är alla 7?

 • becca skriver:

  Sv: ja det blir backpack 🙂 Så himla kul! Det är Jag Linnea, Klara, Sebbe, Svampen, Lina, Mickis, och Simon. 🙂

 • Malin skriver:

  Hej!Vad kul att du ska aka till filippinerna,jag har varit pa en o som heter boracay och dar var det underbart,billigt som tusan!Om ni inte har bokat hela resrutten an sa tycker jag att boracay ar ett stort maste att aka till!Ni kommer att ha grymt kul och harligt for lite pengar!En grej till som du bara maste ar att smaka mango i filippinerna just,den ar sa grymt god,den slar tillochmed thailands mango och den ar god!:)

  Hoppas ni far en bra resa! Kram

 • Anna skriver:

  Det låter ju skit kul, men du skriver alla som länder och sen skriver du Bali(?!), du vet kanske inte de men det är inget land utan en Ö i Indonesien??
  Kanske kan vara en bra upplysnings när man reser att veta vad som är vad…

 • Becca skriver:

  sv: snälla du! Jag vet att det bara är en ö.
  Så jävla onödig kommentar? Sorry om de uppfattades fel!
  Herregud att ni orkar? Haha!

 • Sofie skriver:

  Hej! Gud vad härligt det låter! Jag och mina vänner funderar också på att göra en sådan resa, så tänkte fråga en sak som du kanske kan svara på som vi har tänkt lite på. Vad har ni för budget? Tack på förhand!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *