klänning till julafton.

Titta vilka fina klänningar! Alla kommer ifrån Nelly. Passar perfekt till julafton, som faktiskt snart är här. Det är bara 20 dagar kvar. det är faktiskt ett undantag, en klänning till jul måste inhandlas det får jag faktiskt så det sa. Men ingen annan shopping tillåtes förutom julklappar. Jag som älskar julen, det är så himla mysigt. Visst ska man vara fin då, och denna är ju perfekt att gå ut i på juldagen med. 🙂

Vilken var finast? Vilken gillar ni bäst? Har ni hittat klänning till jul? Jag blev nog lite kär i nummer 3. Ettan fanns ju förra året med, men är väldigt fin!

0

9 reaktioner på “klänning till julafton.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.