sjukling.

Har gått och blivit en sjukling. Har varit lite småsjuk hela tiden, men igår kom det. genomförkyld, febrig, hostig, och världens spränghuvudvärk. Så mådde jag jätteilla också, men jag tror inte att det är vinterkräksjukan. Det hoppas jag verkligen inte. Idag mår jag lite bättre än igårkväll, men ska vara hemma och bara chillidillaoch se på film och äta Ben & jerry. man får faktiskt unna sig det när man är sjuk. Ska till läkaren sen och ta lite tester, håll tummarna och hoppas på det bästa.

Min absoluta favvo är Chocolate Macadamia bland ben&jerry. Men de är ju för att jag är gluten med så får inte äta alla smaker, men denna kan jag verkligen tipsa om, sjukligt god. Det är choklad&vanij glass med chokladöverdragna macadamia nötter. MUUUUUMS.

 Gillar ni ben&jerry? Vilken är favoriten? Tell me.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *