stockholm i mitt hjärta

Igårkväll kom vi hem från vår vackra huvudstad stockholm.Det blev en superhelg, vi hann med det mesta, och det blev lite av varje. promenad i snön, tacomys, hemmakväll, SHOPPAT, strosat på söder, ätit gott, och myst i gamla stan och gått på julmarknad. Helgen kunde faktiskt inte blivit så mycket bätre. Galet mysigt! Thanks for that 🙂 DU är underbar.

lunchade på tacobar

mys i gamla stan

köpte brända mandlar. luktade och smakade gudomligt

myser med varm choklad i snöyran.

du gör mig glad.

snyggingen inne på Colorez, där inne finns det galet  heta tishor

underbara marmelader

jag var som ett lite barn på julmarknaden, älskar sånt här! juuuuuuulmys, dofter, glögg, brända mandlar, knäck, julpynt, tomtar, haha jag var helt lycklig!

detta kom jag hem med knäck, brända mandlar och karameller.

🙂

jag ska försöka fota allt jag shoppat, och lägga in sen! Men här fick ni lite härliga bilder från helgen iaf. HÅLL UTKIK så kommer all shopping snart, blev allt från kängor till bustier, till trosor, till jacka. MYCKET NÖJD! SUPERHELG!:)

0

11 reaktioner på “stockholm i mitt hjärta”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.