skofantast.

TITTA! jag har precis klickat hem dem beigha, och de svarta! valde bort de röda, eftersom att de står vinröda i beskrivningen och hört av folk som beställt, att de är ganska mycket mörkare i verkligeheten. och jag vill ju ha ett par riktigt klar röda, så ska försöka hitta det. Tycker ni om dessa?

Dessa skor är perfektion i mina ögon. De är höga, snygga, enkla, och med en läcker detalj. Tror dom är ruggigt sköna att gå i med. Eftersom jag fick reklamera mina älsklingar från Have2Have, så fick det bli dessa istället. Dock tog jag strl 38, jag brukar ha 36-37 men Nellys skor brukar vara ganska små, så jag gör en chansning!
Vad tror ni? Hoppas att jag kan ha dem :)Annars är det bara att skicka tillbaka dom. OH VAD JAG LÄNGTAR NU!  Skor & ringar är väl lite av min passion. haha man kan aldrig ha för många, men partyskor är något ja behöver, då mina är jäkligt schleeeeeeeetna.

NU: ska jag sova, imorrn blir det jobb och julfest med jobbet & kanske utgång med Linda. vardagslyx 🙂
men första ska jag och sola tänkte jag, sen möta upp Ida för lunch på paus & stadsvandring. myyys.

Fortsätt svara i inlägget under, skitkul att läsa och få lite info om er också!

0

13 reaktioner på “skofantast.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.