tell me something about you?

NU tänkte jag att jag vill veta lite mer om er! 🙂  Jag vill veta allt om er mina kära läsare. det är så lite jag vet, vet knappt vilka ni är så låt mig veta litegrann.

Namn, stad, kön, ålder, land, och varför just ni klickar er in på min blogg? vad är det ni gillar?
är det något jag kan förbättra? TELL ME SOMETHING ABOUT YOU 🙂 Ska bli så roligt att läsa!

0

6 reaktioner på “tell me something about you?”

 • eemma skriver:

  emma fredriksson, 21 år och bor längst ner i sverige, närmare bestämt höllviken. klickar in på din blogg för jag tycker du har bra uppdatering, bjuder på bra och varierande bilder med outfits, shopping osv, sånt som jag själv också är intresserad av. sen tycker jag att du är en grymt söt tjej också som alltid verkar ha ett leende på läpparna. keep going girl:)

 • petra skriver:

  Petra Holmbäck, är 20år o kommer från en lite stad som kallas Falköping. Din blogg är den jag följer mest för din klädstil är inspirerande och alltid finns det nått kul att läsa! 🙂

 • kicki skriver:

  Kikar in här för att du verkar vara en så härlig person, och din blogg är en glädjespridare! Puss på dig snygging!

 • Nina skriver:

  You know me! 😉

 • Jennie skriver:

  jag går första året på gymnasiet och har nog inte funnit mig själv ännu. jag tänker och drömmer lite för mycket och klagar en del på småsaker ingen bryr sig om. finlandssvensk är jag också, men det är inget jag vill skryta om.

  jag kikar in på din blogg nu som då, för att jag tycker om dina bilder. och ditt bra (nästan nonchalanta) sätt att beskriva din dag.

 • mariajackson skriver:

  sångare och dansare i norrköping. jag älskar dig blogg OCH DIG ! du är bara för bra fortsätt girl.. älskar när du lägger in massor av bilder.. puss din gamla klasskamrat som saknar dig becczorna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.