I’m sick and tired of always being sick and tired.

genomförkyld, hostig, blåsor och urinvägsinfektion är ju inte sådär skitkul. Passade perfekt att vara ledig idag, så jag bara kan ligga hemma och kurera mig, blev tillfrågad jobb, men eftersom jag nästan jobbat varje dag denna månad och mår som jag gör nu, kände jag att jag var tvungen och säga nej. Men har svårt för det, och gillar inte tacka nej. Men ibland så måste man.

Väldigt snygga saker ifrån Monki. Give me everything? En ny plånbok är verkligen mågot jag behöver, och ska snarast inhandlas. Jackan är superläcker, och så gillar jag mössan, sjukt snygg färg och modell. Gillar den där korta sotarmössan. Jag tror weekday har riktigt fina sånna? måste kollas.

Vad gillade ni bäst i kollaget? har ni någon favvo?

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.