and i will hold on hope, and i won’t let you choke, on the noose around your neck.

HEJ SNYGGON! Hoppas ni mår bra? Själv är jag lite halvkrasslig, ont i halsen, genomförkyld och lite småhängig. Så det passade bra att vara ledig idag, fan så skönt! Tror att jag kommer vara ledig endast 7-8 dagar på hela november. Alltså har jag nästan jobbat varje dag. Så går det som sagt när man har tre jobb, men ska inte klaga är bara så glad att jag har dom jobben 🙂 men ibland blir det lite mycket.

Nu tänkte jag ta en tripp till stan, ska kika in en smycke-affär är lite sugen på att köpa hem massor, och sitta och pyssla ihop egna smycken 🙂 sen tänkte jag även gå förbi BIKBOK, de har tydligen 50 % i hela butiken. SHIT vad farligt. Får se om jag kommer hem med något? helst ska jag ju inte shoppa. Hade iaf urmysigt hemma hos erika igår. vaknade till en gullig lapp idag, så fin är hon!

Idag ska det även fixas med min laptop och vinterdäck ska bytas. och ikväll blir det MYS 🙂 hörs senare!

0

4 reaktioner på “and i will hold on hope, and i won’t let you choke, on the noose around your neck.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *