rockstar

tre bilder från i helgen.


Imorse var jag uppe med tuppen, klockan ringde kvart i 7 :/ ush vad hemskt! Jag är ju verkligen ingen morgonmänniska. Men det var bara att pallra sig upp, för de var dags för jobb från o8.-14.3o. Jag är så himla trött nu för tiden, det är sjukt! Men det gick himla bra att jobba, när jag väl vaknat till 😉 fick massor beröm idag. Att jag var så trevlig, och att jag hjälpte till så mycket. But that’s my job. Men det är så jäkla kul att höra, och få se och höra kundernas tacksamhet och uppskattning. Det är de bästa med mitt jobb, alla nya härliga människor man alltid träffar 🙂 trevliga och tacksamma kunder, kan göra hela ens dag. UNDERBART!

Vad gör ni denna tisdag Godingar? 🙂

0

2 reaktioner på “rockstar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *