you are my paradise

Byxor – Bikbok, halsduk -Cubus, cardigan – mammas, boots- h&m, halsband – bikbok, mobilväska – lindex

Tycks? Nu är verkligen vintern här, men den är ändå ganska mysig 🙂

NU har jag just sett ikapp alla avsnitt jag missa av paradiset 🙂 Så nu är jag med imatchen! jag säger bara, fan vad grymt det är alla play på internet. LOVELY! Nu blir det sängen för min del, imorrn ska jag gå upp skapligt och glittra lite, sen blir det en soldejt med min ida <3 sen börjar jag jobba 14.oo. Hörs imorrn 🙂 GODNATT!

Ska även smita förbi bikbok och hämtamin popcorn tröja 😉 som snälla jessica köpte åt mig i stockholmo!

0

5 reaktioner på “you are my paradise”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.