you never know

Hello! ídag har jag jobbat från o8.oo-14.3o. Efter det tog jag en promenad hem, sen blev jag hämtad av Klara, då åkte vi hem till henne och glittrade massor, fick en hel del gjort. Flitiga tjejor är vi allt. Efter det åkte jag hem till mammsen igen. Så åt vi mat, chilla framför tvn sen blev det paradisemaraton förmin del. jag hade ungefär 9 avsnitt att ta igen. Men nu är jag på det näst sista, har legat och tittat på det timmar i streck. Man kan ju inte tröttna, haha snacka om beroendeframkallande program?

Jag har förtillfället flyttat hem till mammi, eller ska vara här nu. Känns superduper! Har införskaffat mig en urläcker klädställning och lite andra grejjer, så tänkte visa lite bilder på rummet snarast. Gillar verkligen de här rummet med, bara vitt och svart, men mest vitt. LOVELY!

0

1 reaktion på “you never know”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.