and we’ve been hanging out

Jag är fan kär i Amber Rose!

 

Jag kom precis hem från jobbet, har just slängt i mig lite mat. Köttfärssås och ris, har ni testat det? Riktigt härlig kombo. Ikväll har jag inget planerat, och kunde äntligen komma hem och bara känna att jag kan göra vad jag vill. De senaste dagarna/veckorna har jag alltid stressat iväg nån annan stans. men så skönt att bara komma hem och andas och faktiskt vara för sig själv. Jag brukar aldrig uppskatta det, men nu gör jag verkligen det. Så gillar jag att jag kan ägna då en massa tid åt bloggen, så ikväll kan det bli en hel del inlägg. Vilket jag tycker är skitkul, tänkte visa lite dagens, och lite bilder från helgen! Så blir det när man inte hinner blogga i nuet, får man visa det i efterhand.

Sen ska jag nog sitta och lyssna på en massa go musik, och köra ett litet paradise maraton! Det är då jag inser hur mycket jag har för mig, när jag inte ens hinner med tvn. Jag har inte sett paradise på 2 veckor. HAHA sjukt. Det följer jag som tusan annars!!

LATER DUDES!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *