färgklickar i höstmörkret.

Grön – 753, Militärgrön – 757, Beighe/Nude – 449, Rosti/koppar – 465, Svart – 677 och depend mintgrön – 054

När Vivaladiva utgick hos oss, fick vi ett nytt märke. MNY maybeline som är lilasyster till Maybeline och Loréal.
Jag införskaffade mig lite nagellack från det märket idag, de har superfina färger. Så är dt riktigt billigt med. Ett nagellack kostar 29,50 och så kostar alla läpgglans 29,50 och läppstift 39,50. Himla bra och billigt märke.
Så kika in det vet jag 🙂 Visst var de fina?

Ikväll har jag ätit spicyhot, tittat på idol, svullat godis och fixat naglarna 🙂 Jag gjorde en geléförlängning. det var länge sen. Så kände att det var dags att få lite snygga, långa och fräscha naglar igen. Nu ska jag måla dem i något av mina nya fina nagellack.

0

1 reaktion på “färgklickar i höstmörkret.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.