weliketoparty

Outfiten, sminket är klart och vinet är fixat 😉 ! Bilder får ni se imorgon, jag slänger med kameran! Så tänkte ta lite bilder under kvällen. Som jag sagt tidigare så blir det personalfest hemma hos Linda ikväll 🙂 Vi ska dit ett gäng ur&penn tjejer! Tusan vad kul det ska bli! Så roligt att Linda njöd mig efter så pass kort tid, jag menar har bara jobbat 4 ggr. Linda verkar vara en riktig toppentjej 🙂 Även de andra tjejerna med, och jag trivs som fisken i vattnet. sen blir det nog utgång, vet inte hur de har tänkt men jag är riktigt sugen, och har lovat Klara & Erika med. Men ni får ha en fin lördagkväll 🙂 Så hörs vi imorrn. SJUKT TAGGAD efter 3 vita helger! WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIE 😀 PUSSS LOVE ER BECC!

0

2 reaktioner på “weliketoparty”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.