kissing in the rain

bild från göteborg

Jag måste bara säga att ni är så förbaskat härliga, och det är så jävla kul att ni kommenterar så mycket nu! iih. Såg nyss på paradise hotel, haha! Men jag kände bara kan de ta bort Linas röst? så jobbig! men förövrigt skön brud! Nu håller jag på och fixar och trixar lite. Snart så kommer tävlingen om ringen upp. 🙂 Håll ut! och tusen tack för alla kommentarer om min lugg också. Det gör mig så glad!

Ni får jättegärna gå in och rösta på mig här, så att jag kommer längre i tävlingen! Skulle uppskattas mycket.

0

5 reaktioner på “kissing in the rain”

 • eemma skriver:

  sv: haha de är lugnt sötnooos. men jag gillar den verkligen. jag hade lugg innan också, älskar verkligen lugg. men jobbigt att sköta den efter ett tag hehe. men du klär SÅ bra i den! dock är du snygg utan också. en skönhet klär i allt:)
  oh nice. vad för tävling?

 • SARA skriver:

  nee jag la av ett tag i somras, började om nu när skolan började igen 🙂 dock tråkigaste bloggen! haha.

 • Anonym skriver:

  jätte rolig blogg!! och du passar super bra i lugg 🙂 skulle inte du vilja lägga upp ett inlägg om hur man gör en fin sotning ? Taaack !

 • Anonym skriver:

  jätte rolig blogg!! och du passar super bra i lugg 🙂 skulle inte du vilja lägga upp ett inlägg om hur man gör en fin sotning ? Taaack !

 • becca skriver:

  Sv: tack så jättemycket! Visst kan jag det, jag älskar ju smink och allt som har med de att göra. Så det kommer komma 🙂 ABSOLUT! Håll utkik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.