mamma-dotter mys.

jag & världens finaste och bästa mammi.

Äntligen så är ju helgen här, underbart! Ikväll ska jag och mamma ha mamma-dotter mys ♥ vi ska laga god middag, och mysa ner oss under en filt i soffan och se idol och bara ha det gött. Det var alldelese för länge sen! och det ska bli supermysigt. Bara hon och jag 🙂 och imorgon jobbar jag på Lindex 09.00-15.00 kan nog vara lite drag, eftersom det är nyöppnade butiker samt att spårvagnen är invigd. Ska bli riktigt roligt att jobba! Sen efter det blir det hem och fixa sig och ladda för personalfest hemma hos Linda med Ur&Penn gänget. Det ska bli skitkul 🙂 är riktigt taggad! Det är ju kanon att gå på de såhär i början, få se nya ansikten och lära känna dem bättre 🙂 TREVLANS! Nu ska jag och mammi fortsätta mysa. Ha en underbar fredag hörrni. TA HAND OM ER!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *