you make my day

Titta vad fina Milady skrev om mig, ni vet Ellen Bergström.
Detta gör mig så förbaskat glad, åh tusen tack! Gud vad kul att höra 🙂 Vill bara ge dig en stor bamsekram nu!
Tack tack tack!


Jag måste bara få skriva några rader om en tjej som har en så otroligt bra blogg! Jag läste den för några år sedan, vi snackade lite och så genom våra bloggar! Sedan försvann vi, eller något. Häromdagen fann jag henne igen, eller hon fann mig och slängde in en kommentar. Ni måste verkligen checka in hennes blogg! Har har så jäkla cool stil och ger ut riktigt fina shoppingtips:

Ni ser bilden till vänster, där hon har en röd topp! Det är ju fan skitsnyggt! Så enkelt men så läckert! Rött är mmm!

0

1 reaktion på “you make my day”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.