MY NEW WORK

NU: ska jag faktiskt ta och bädda ner mig! känns supertidigt, oj vad jag har vänt på dygnet! Men imorrn ska jag första till lindex och jobba från 07.00-09.15 inventering. Sen efter det ska jag till mitt andra jobb. Och det är? Dags att berätta kanske? 😉 Jag har ju hållt på det ganska länge.

JAG HAR FÅTT JOBB PÅ UR & PENN! 😀 hihi Eftersom det inte är ett klädföretag, alltså ingen konkurent, vilket betyder att jag kan vara anställd på båda. Så jag kommer jobba på både Lindex och Ur & penn. Ska varva mellan dessa så gott det går. Detta känns skitkul 🙂 Och imorrn är min riktiga jobbdag, ska bli upplärd och så. Det ska som sagt bli superkul, men nervöst. WISH ME GOOD LUCK!

0

8 reaktioner på “MY NEW WORK”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.