i want you baby

ÅH vad jag vill ha detta nu! helt sjukt! Jackan ä jag riktigt sugen på, hur SNYGG? och de där fina ringarna. Så behöver jag verkligen en ny parfym, är riktigt sugen på Britney Spears parfym, fräsch och lagom söt. Den lukta gudomligt tycker jag! Den eller Hugo Boss nya. Jag och mina ringar, men är precis tokig i ringar jag bara älskar det i alla dess former, mönster, modeller, färger, material. CAN’T GET ENOUGH! HAHA hur jävla coolt var det inte att när jag skrev de där orden cant get enough så hör jag på låten higher med Taio cruz där han just sjöng det, när jag skrev det! HAHAHHA colt

0

7 reaktioner på “i want you baby”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.