MYSkväll


MYSKVÄLL!

Jag åkte ut till Anton där vi först käkade middag, det blev potatisgratäng & kött muuuuuuums. Sen drog vi till Söderköping och köpte med oss en massa gottigt, sen har vi kollat på tv och svullat glass, lekt med mysiga kattungar, spelat spelet med andra ord som är min favorit, haha fyfan vad roligt det är. Sen så har vi skrattat till Sunes Jul. Vilken mysig och bra kväll det blev, nu kom jag just hem. Anton slocknade i soffan, så han var inge vidare roligt sällskap 😉 Så behövde ju stackarn lite sömn. Så då åkte jag hem istället. Jag ska slänga mig i sängen och hyra film från headweb.se . Jag börjar få ont i halsen .. tusan också! men hoppas det går över. SES IMORRN!

Anton du är fan bäst!

0

1 reaktion på “MYSkväll”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.