whataya want for me

Hej Snyggon! hur mår vi då? är det bra? Det hoppas jag. Jag mår kanoners! Veckorna går så läskigt fort, det är helt sjukt. Denna vecka är jag ledig, vilket faktiskt är skönt. Ha tid för det man aldrig har annars, och ha ännu mer tid för sina fina vänner ♥ vart efter ska jag ta och packa ihop lite, sen ska jag brumma ut i min älskade polo till maria i norsholm. Vi ska mysa hela kvällen lång. SÅ blir det att sova över där med, i like sleepover. hihi. OCH hur grym är inte hon då? HON TOG SITT KÖRKORT igår 😀 GRATTIS som fan! Jag är så stolt, som sagt har vart med om de där. När man väl har det, är det en sjuk lättnad. Nu ska jag styra lite innan det är dags att brumma iväg. VI HÖRS!

FORTSÄTT gärna att rösta på mig här. Varje röst gör mig så himla glad! och jag skulle bli så lycklig ifall jag vann. jag ligger ändå på toppen nu, hjälp mig gärna att ta mig ännu närmre 🙂 BÄSTANI!

😉

0

3 reaktioner på “whataya want for me”

  • Josefine skriver:

    hihi 🙂 jag har väl inte såna där super skills med designer, absolut inte proffs har gjort min design samt: xjox.blogg.se men det är dom enda jag gjort. beror väl lite på vad tänkt? 🙂

  • Malin skriver:

    Har röstat på dig! Har gjort de några fler gånger men vet inte om de funkar? Tycker du förtjänar det bäst 🙂 Så himla snygg!! Kan du inte lägga in lite mer bilder från Turkiet? Var där i sommras jag med och de är så kul och se bilder när andra vart på samma ställe! Stor kraaaaaaam!

  • Jennie skriver:

    jag älskar tatueringen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.