no one.

oj vad jag kan sakna mitt röda hår och min lugg ..

Hallå där finingar! Hur mår ni? Jag hoppas det är fin fint med er. Med mig är det bra, det är bara lite farligt att inte jobba varje dag. För det är så lätt att man sover så länge då, att man nästan sover bort hela dagen. Men det är himlans skönt, har ju jobbat hela helgen så det var jag värd. Nu ska jag nog gå och göra mig något gott att äta 🙂 fota dagens, och sen ska jag bege mig in mot staden med min lilla pärla. Jag ska nämligen in och träffa maria och ta en mysig fika med henne säkert på fräcka 🙂 sen blir det att åka hem till Ida, min älskade ida som flyttat hem igen. Så vi ska ha lite myskväll tänkte vi, och prata om allt vi missat. Verkligen saknat dig. Men nu är du hemma hos mig igen. UNDERBART! Vi hörs lite senare hörrni.

Tack alla ni fina som röstar 🙂 det värmer. Fortsätt gärna.

0

1 reaktion på “no one.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.