don’t stop beleivin

finns nog ingen som jag tänker på så mycket som när jag hör denna låt. och vad jag saknar dig disa. det gör jag verkligen, du är sådär lika spontan, sprallig och galen som jag. och du är alltid så glad, en tjej med leendet på läpparna och du får mig att bli glad. Vi har jämt så förbaskat kul, och så är du min pingla och min dancingqueen. du&jag på ett dansgolv! Kan inte sluta annat än underbart. du bangar aldrig. jag saknar att ligga i min stora säng med dig och bara prata om allt och lyssna på dina kloka ord. <3 fybubblan vad jag saknar dig. vi är alltid så långt ifrån varandra, nu är vi inte ens i samma land. men ändå vet jag att du är så nära ♥ och det är fint.

Kan du bara komma hem till mig? because i need you.

don’t stop beleivin ..

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.