HELLO DARLINGS!

Jag är verkligen superstressad! Shit vilken dag, jag åkte först till Slitgae hämtade upp Ali & Natalie vi åkte ner till Otten för att sätta upp all inrednig, det blev riktigt grymt. Ni kan få se några bilder, den här gången körde jag på lite mystiskt/sexigt eftersom att det är MASQURADE! Jag satsade på färgerna Svart, Guld & Rött. Med masker, fjädrar, ballonger & jirlanger.  Som sagt här har ni lite sneakpeak bilder. FAN SÅ BRA DE KOMMER BLI! 😀

Sen åkte vi till Ingelstad käkade på Basilica, och köpte klubbor som vi ska dela ut, åkte sen tillbaka på Slitage hängde lite där, hem och kolla efter outfit till kvällen.

Och nu var jag precis och hämtade Dj:n på station som kommer från Göteborg som ska spela hos oss ikväll. AGATON! Han spelar på de flesta ställen i götet, och verkar riktigt grym. Så detta kommer bli skitbra!

Här har ni lite snekpeak bilder & Snygga Ali 😉 Som sagt tror det kommer bli riktigt bra idag!
Nu måste jag fixa mig inför kvällen, det blir helsvart klädsel med en cool mask. Tänkte be er
hjälpa mig att välja 🙂 SÅ HERE WE GO!

VILKEN UTAV DESSA MASKER SKA JAG HA IKVÄLL? BEHÖVER ER HJÄLP!

åh tusen tack för alla fina kommentarer på bilderna som Emma tagit. Ni är för härliga, blir rörd! BÄSTA NI!

0

3 reaktioner på “HELLO DARLINGS!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.