my honey is home

Åh jag har fått en ny iphone, ni vet ju hur min såg ut innan. Jag är så löjligt glad, jag är som en liten femåring, sitter och leker med den hela tiden. Jag älskar att man kan uppdatera den, så nu kan jag både ha bakgrund bakom appsen, stänga ner spotify utan at musiken stängs av, samt zooma med kameran. Jag uppdataerade den igår med det senaste. påtal om spotify så har min älskade bror fixat premium tll mig, så nu kan jag äntligen lyssna på det i mobilen. Jag var nyss ute på en powerwalk i solskenet med min älskade iphone samt mina nya hörlurar. Det är så skönt att ut och gå, när man har bra musik.

Nu börjar det på allvar, promenader, träning, annan kost osv. Jag & Klara ska köpa kort i veckan. OJ så vi ska peppa varandra och oj vad fit jag ska bli! PEPP PEPP PEPP. Jag har några månader på mig. COME ON!

0

2 reaktioner på “my honey is home”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.