on my way home

Åh nu sitter jag på stationen, ska snart gå på tåget mot Norrköping. Jag vill inte, vill stanna kvar i götet hos Linni.
Vi har haft så jäkla roligt, och det har varit så mysigt. Idag sov vi länge, välbehövligt. Sen gick vi upp och städa efter helgens bravader, fest och fullt hus i två dagar ni kan ju tänka er hur de såg ut? hahha. Sen gick vi ner mot staden och åt lunch på en thairesturang i solen. MYSIGT! Nu ska jag som sagt snart dra mig. Hörs när jag är hemma 🙂 Här har ni en bild sen fotograferingen med Emma. Som sagt TACK för en sjukt bra helg i Göteborg.

Massa bilder kommer 🙂

0

12 reaktioner på “on my way home”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.