Partypeople


Igår blev det först förfest hemma hos Linnéa, först var vi bara vi tjejer köpte hem thaimat och hade tända ljus, och hade det supermysigt. sen kom grabbsen, det blev full rulle med dans, lekar, och många skratt. Sen slutade
kvällen på PUSH. Vilket jävla ställe, sjukt nice. Det är lätt det fräschaste och häftigaste jag vart på. och fan vad kul jag hade, vi dansade till klockan 5 på morgonen. Sjukt att de har öppet så länge med! Sen tog vi taxin hem och slocknade riktigt gott. haha fullt hus hemma hos linnea. Jag har haft en så lyckad helg ♥
TACK TJEJER&KLILLAR!

0

1 reaktion på “Partypeople”

  • Vicky skriver:

    Push är ju grymt fint!! Har bara varit på push och parklane i GBG faktiskt.. Finns ju lite att väljamellan där om man jämför med här..:) Kul att du haft en bra helg Becca! Partybruden nr 1 😉 kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.