Götelaborg.

hejsan älsklingar! Nu sitter jag hemma i Linnéas mysiga lya mitt i Göteborg. Åh den är så fin, jag vill med bo här nu. Men jag får väl nöja mig med några dagar iaf. Igår blev det som sagt utgång, och det var mycket lyckat. Fan så kul vi hade, först var vi på bögklubb med manliga dansare 😉 det var på Park lane, sen drog vi vidare till Valand. Sen slutade det med att vi låg helt slut i linnis säng. What a night. Nu ska vi kila ner på stan, kolla lite. Sen blir det att köpa med sig mat, och möta upp tjejerna. ikväll är det bara att gå påt igen. Vi hörs senare fina ni.

Jag måste säga att jag verkligen gillar Göteborg, det är så mysigt. Gillar det mer än Stockholmo fasktiskt.
Vilket gillar ni bäst? 🙂 STOCKHOLM eller GÖTEBORG?

0

8 reaktioner på “Götelaborg.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.