bad day or what?

FYFAN vilken skitdag jag haft, börjar med att jag ska starta datorn och boka biljetten, ne då har hela jävla datorn gått sönder, och det går inte ens att boka nån biljett. Får åka hem till Klara, och boka biljetten där. har fått biljetten till mobilen, får panik att mobilen kommer dit med tank på att jag ska åka och hämta min iphone som kommit. men tänkte de löser väl sig, kommer till 3 och ska hä’mta min mobil som redan varit inne i 2 veckor, är dönöjd för jag äntlign ska få den. Ne då har de skrivit fel på nån jävla siffra, så jag får inte ens min iphone, utan får vänta 1-2 veckor till. TROR ni jag blev arg eller. Så trött jag blir, så har ingen musik eller dator på bussen nu. Så ska sitta på buss i 5 timmar utan det. GAD! Jag som var så glad för att få hämta ut den. Men bussen går 16.10 till GÖTELABORG iaf om jag int missar den, de skulle ju vara droppn på denna pissdag.

Så jag får helt enkelt nöja mig med en jäkla massa tidningar och godis. HEJDÅ!

Fortsätt ställ frågor nedan, det kanske kan göra mig lite glad!!!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *